Serveis

CROSSFIT

Funcional, intens i sempre diferent

Entrenament intens i variat, mitjançant exercicis i dinàmiques d’entrenament que sempre s’han utilitzat en el context de rendiment esportiu. T’ajudarem a desenvolupar un estat de forma global , buscant millorar totes i cadascuna de les vostres capacitats físiques. Prepara’t per aconseguir la millor versió de tu mateix fent-he més fort físic i mentalment.

Ha estat dissenyat per a ser universalment adaptable i poder ser practicat per qualsevol persona, independentment de la seva experiència o estat físic previ. Els entrenadors, t’ajudaran a adaptar tots i cadascun dels continguts de la sessió per a què s’adeqüin a les teves necessitats i possibilitats. Les necessitats de l’atleta olímpic i les teves es diferencien en mesura, però no en tipus.

La teva progressió serà real i mesurable, gaudiràs del treball en equip i podràs competir amb tu mateix, i la resta de crossfitters del box.

POWER WOD

Força, potència i velocitat

L’objectiu principal en aquestes sessions, és la millora de la força, potència i velocitat, a més de posar especial èmfasi en el desenvolupament, a nivell de via energètica, de la potència anaeròbica. S’utilitzen molts implements i exercicis diversos del powerlifting, strongman, etc. Posarem a prova el teu POWER!

ENDURANCE

Un motor que mai s’acaba

El CrossFit és un esport de resistència en el que es necessita un bon nivell de força. El treball de les vies energètiques relacionades amb la millora de la resistència aeròbica i anaeròbica serà un aspecte clau per millorar el nostre rendiment en CrossFit. En aquestes sessions, farem un gran ús d’exercicis mono estructurals com la carrera, el rem, la bicicleta o la comba, però també molts d’altres per a crear entrenaments que posaran a prova la teva resistència.

BODY ARMOUR

L’estructura corporal que necessites

L’objectiu d’aquestes sessions és treballar de manera conscient els diferents plans de moviment del complex escapular, maluc i genolls a través de diversos exercicis, utilitzant tant el nostre propi pes corporal com objectes externs. Aconseguireu millorar l’aplicació de força en tots els plans i rangs de moviments dels principals exercicis de CrossFit, a més de crear una estructura muscular 100% aplicable a l’esport.

GIMNASTICA ESPORTIVA

Molt més que CrossFit

La gimnàstica dins el context de CrossFit es limita a uns 8-10 elements. En aquestes sessión ampliarem aquest registre per a conèixer nous elements i aparells. Ens ajudaràn a millorar el domini sobre el nostre cos, augmentar els nostres nivells de força i gaudir de les grans possibilitats que ofereix aquesta disciplina.

PERFORMANCE WEIGHTLIFTING

Aquella halterofilia necessària pel CrossFit

Sessións d’entrenament d’halterofilia aplicada al CrossFit en grup reduït. No només ens centrarem a treballar en detall la tècnica, a més buscarem millorar els nostres PR’s (personal records) i la concistència en càrregues mitges-altes, mitjançant entrenaments de gran exigencia.

PERFORMANCE GIMNASTICS

La gimnàstica del CrossFit

Sessións d’entrenament de gimnàstica aplicada al CrossFit en grup reduït. No només ens centrarem a treballar en detall la tècnica, a més, realitzarem entrenaments exigents per a treballar aquests aspectes tècnics en condicións de fatiga, simulant les sensacions que tenim en els wods de CrossFit més exigents.

CORE & STABILITY

La millor teràpia per prevenir lesions i augmentar el teu rendiment

Sessions que tenen com objectiu principal treballar tot el teu cos per tal de prevenir lesions i poder gaudir del CrossFit en el teu millor estat de forma. Es busca aconseguir una bona mobilitat global i descarregar les zones més castigades.

A part de treballar en estiraments per millorar la flexibilitat dels músculs amb més tensió i escorçats, utilitzem exercicis per arribar a nivell capsular, lligamentós i teixit superficial i profund.
Realitzem dinàmiques encarades a la rehabilitació i readaptació per enfortir de manera específica les zones més propenses a lesions com els rotadors de les espatlles, malucs, lumbars, genolls o turmells
Utilitzem diferents material com foam rollers, pilotes de lacrosse, gomes elàstiques, cinturó rus, espatlleres, fit balls, thera bands…

El funcionament de les sessions varia a cada setmana. Primerament es realitza un treball de core per enfortir la musculatura estabilitzadora del nostre cos, seguidament treballem en una zona corporal específica; per exemple espatlles, on farem exercicis de mobilitat i flexibilitat. També podem encarar les sessions per millorar la posició de squat, la posició de rack o la millora de la posició de sntach.
Tot això en un ambient separat de les sessions del Box, per gaudir d’un ambient més tranquil i acollidor. Una classe indispensable per maximitzar el teu nivell de CrossFit

IOGA

Una tècnica mil·lenaria al servei del teu rendiment

El ioga és una tècnica ancestral que neix amb l’objectiu de mantenir cos i ment sans. Cada dia més persones practiquen ioga en les cultures occidentals per fer front a l’estrès i als seus símptomes, però també per millorar el rendiment esportiu. El ioga és l’instrument idoni per prendre consciència del nostre cos i de la nostra ment. El Ioga t’ajudarà a estar en forma i a relaxar cos i ment, augmentaràs la teva energia. Milloraràs la flexibilitat, la força i l’equilibri. A través de la seva acció hormonal, contribuirà al teu equilibri mental, i et permetrà, al mateix temps, estar alerta i relaxat.

IOGA TRAPEZE

Ioga invertit

El Ioga Trapeze és una eina d’inversió que et permet practicar postures de ioga aeri. Les classes inclouen extensions passives d’esquena, treball de core, enfortiment del tren superior, equilibri i postures invertides.

A més les classes de Trapeze inclouen una sèrie de peu per enfortir el tren superior amb moviments dinàmics i fluids. És una classe oberta a tots els nivells, en la qual t’ensenyarem com pujar i baixar del trapezi de forma segura.

HIPOPRESSIUS

Enfortir el sòl pelvic

Low Pressure Fitness és un sistema d’entrenament respiratori i postural innovador. Combina stretching miofascial i exercicis neurodinàmics i hipopressius a través del manteniment del to postural.

En CrossFit, la majoria de moviments provoquen un augment de la pressió intra-abdominal, que desencadena en patologies com diàstasis abdominals. També l’excés d’exercicis d’alt impacte té una repercussió molt negativa en el sòl pelvic provocant, en el cas de les dones, problemes d’incontinència orinaria o, en els homes, problemes d’augment de pròstata, prolapses i hernies.

Els beneficis són espectaculars i molt importants en el nostre esport: Primer de tot evitar qualsevol problema d’incontinència, sobretot en dones que acaben de donar a llum i volen tornar a entrenar. Es millora la postura de tot el nostre cos, augmentant el to postural de tota la musculatura estabilitzadora del cos que ens ajudarà a prevenir lesions en la part baixa de l’esquena. Millorarem l’estabilitat de l’estructura escapular, prenent consciència i modificant patrons posturals com l’anteversió de les nostres espatlles. Els beneficis en la nostra capacitat respiratòria milloraran considerablement gràcies al treball d’alliberació del diafragma, un múscul molt important i a la vegada oblidat en el món de l’esport. La diàstasi (separació dels rectes de l’abdomen) disminuirà, molt aconsellable per prevenir hèrnies abdominals. Estèticament es disminueix el perímetre de cintura, s’aconsegueix un ventre més pla i es millora la postura de tot el cos.

Vine i descobreix en poc temps tots els seus beneficis.