936 58 79 27 info@areacrossfit.com

Serveis

CROSSFIT

Funcional, intens i sempre diferent

Entrenament intens i variat, mitjançant exercicis i dinàmiques d’entrenament que sempre s’han utilitzat en el context de rendiment esportiu. T’ajudarem a desenvolupar un estat de forma global , buscant millorar totes i cadascuna de les vostres capacitats físiques. Prepara’t per aconseguir la millor versió de tu mateix fent-he més fort físic i mentalment.

Ha estat dissenyat per a ser universalment adaptable i poder ser practicat per qualsevol persona, independentment de la seva experiència o estat físic previ. Els entrenadors, t’ajudaran a adaptar tots i cadascun dels continguts de la sessió per a què s’adeqüin a les teves necessitats i possibilitats. Les necessitats de l’atleta olímpic i les teves es diferencien en mesura, però no en tipus.

La teva progressió serà real i mesurable, gaudiràs del treball en equip i podràs competir amb tu mateix, i la resta de crossfitters del box.

ENDURANCE

Un motor que mai s’acaba

El CrossFit és un esport de resistència en el que es necessita un bon nivell de força. El treball de les vies energètiques relacionades amb la millora de la resistència aeròbica i anaeròbica serà un aspecte clau per millorar el nostre rendiment en CrossFit. En aquestes sessions, farem un gran ús d’exercicis mono estructurals com la carrera, el rem, la bicicleta o la comba, però també molts d’altres per a crear entrenaments que posaran a prova la tela resistència.

PERFORMANCE WEIGHTLIFTING

Aquella halterofilia necessària pel CrossFit

Sessións d’entrenament d’halterofilia aplicada al CrossFit en grup reduït. No només ens centrarem a treballar en detall la tècnica, a més buscarem millorar els nostres PR’s (personal records) i la concistència en càrregues mitges-altes, mitjançant entrenaments de gran exigencia.

PERFORMANCE GIMNASTICS

La gimnàstica del CrossFit

Sessións d’entrenament de gimnàstica aplicada al CrossFit en grup reduït. No només ens centrarem a treballar en detall la tècnica, a més, realitzarem entrenaments exigents per a treballar aquests aspectes tècnics en condicións de fatiga, simulant les sensacions que tenim en els wods de CrossFit més exigents.

CORE & STABILITY

La millor teràpia per prevenir lesions i augmentar el teu rendiment

Sessions que tenen com objectiu principal treballar tot el teu cos per tal de prevenir lesions i poder gaudir del CrossFit en el teu millor estat de forma. Es busca aconseguir una bona mobilitat global i descarregar les zones més castigades.

A part de treballar en estiraments per millorar la flexibilitat dels músculs amb més tensió i escorçats, utilitzem exercicis per arribar a nivell capsular, lligamentós i teixit superficial i profund.
Realitzem dinàmiques encarades a la rehabilitació i readaptació per enfortir de manera específica les zones més propenses a lesions com els rotadors de les espatlles, malucs, lumbars, genolls o turmells
Utilitzem diferents material com foam rollers, pilotes de lacrosse, gomes elàstiques, cinturó rus, espatlleres, fit balls, thera bands…

El funcionament de les sessions varia a cada setmana. Primerament es realitza un treball de core per enfortir la musculatura estabilitzadora del nostre cos, seguidament treballem en una zona corporal específica; per exemple espatlles, on farem exercicis de mobilitat i flexibilitat. També podem encarar les sessions per millorar la posició de squat, la posició de rack o la millora de la posició de sntach.
Tot això en un ambient separat de les sessions del Box, per gaudir d’un ambient més tranquil i acollidor. Una classe indispensable per maximitzar el teu nivell de CrossFit